5 Ekim 2012 Cuma

kahverengi yelek

herkese merhaba,
uzun bir aradan sonra bloğuma dönebildim.aslında dönmemem deki sebep ,şükür ki bir sorunum olduğu için değildi.sadece biraz koşturmaca,biraz isteksizlik,biraz da yeni bişeyler üretmemiş olmam.beni merak eden,etmeyen,soran,sormayan herkese teşekkür ediyorum.
yazınki koşturmacamız kızımla ilgiliydi.liseyi bitirdi,üniversite sınavları geldi geçti.hep konservatuar okumak istiyordu.o şehir senin,bu şehir benim sınavlar için gezdik durduk.sonunda istediği okulu kazanmayı başardı.şimdi gönderdik,okuluna başladı.tek çocuk olduğu için,o gidince ev bomboş kaldı tabi.allahtan yakın bir şehire gitti de hafta sonları geliyor.yoksa nasıl dayanırdım bilmem.hem zor,hem güzel bir duygu.allah hepinizin çocuğuna nasip etsin.
sizlere yine değişik hoş bir yelek modeli getirdim.bu da yine çok sıkıntılı olduğum bir günde aldığım yelek.ben hep sıkıntılı olunca kendimi çarşıya atarım.her zaman bişey satın almam ama uygun bulduklarımı da alırım.yani hiç şunu alayım diye alışverişe çıkma huyum yoktur.ama merak ediyorum,bir de keyifliyken alışveriş yapsam zevkim farklımı olur diye:)))
örmek isteyenler resimden fikir edinebilirler



5 yorum:

Igne oyam dedi ki...

ellerine emeğine sağlık canım

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

sağlıkla giy canım ,düğmeleri çok değişik:)

Kızına başarılarının daim olmasını ve ulaşmak istediği yolda hiç sıkıntı yaşamamasını diliyorum.
sevgiler

yaseminlerim dedi ki...

Merhaba Hazal hm nasilsin? Yelegin harika olmus iyi gunlerde giyesin . ornegini com goremedim cok guzel gorunuyor orneginin resmini yakinda yayinlarsan cok mutlu olurum tesekkurler guzel paylasimlarin icin sevgiler:)

Marifetane hobi dedi ki...

Güle güle giy canım..Kızına da başarılar diliyorum çok daha güzel günlerini de görmen dileğiyle..

TATESAL dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.