13 Mayıs 2009 Çarşamba

çanta

bu güzel çantayı ben yapmadım,elişi fuarından satın aldım.çok hoş değil mi?çuvalın üzerine bir motif ve çiçekler yapılmış.bu tür bişey yapmak isteyen arkadaşlara fikir olsun.
ben hala şallarla uğraşıyorum.bir kaç arkadaşım bana bu kadar şalı ne yaptığımı sormuşlar.çoğunu hediye ediyorum.sevdiğim insanların doğum gününde ya da anneler gününde onlara sürpriz yapmayı çok seviyorum.şal da, beden sorunu ve kol yaka kesintisi olmadığı için örmek hoşuma gidiyor.ve de verdiğim kişilerinde işine yarayacak bir aksesuar.siyah şalıda bir arkadaşım için örüyorum.gerçi sıcaklar bastırmaya başladı ama seneye hazırlık olur artık.


5 yorum:

elay dedi ki...

hayırlı geceler,
yapan llere sağlık,değişik bir fikir.kızım yok yapsam,kullanmak için bn de yaşlıyım.ama beğndim,hoş ve değişik.ben özlüyorum canım o sıcakları,burası da sıcak ama benim memleketim bi başka.hayırlı cumalar arkadaşım.a.e.o.

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

çantanın resmini göremedim fırsat bulunca tekrar uğraycağım merak ettim severim partik çalışmaları
öpüyorum canım

dantelistan dedi ki...

çok cici duruyor elimizden gelmesine rağmen güzel ve fiyatıda uygun oldumu bende kaçırmam genç kızı olanlar için hazır model kesene sağlık
sizin dostlarınız ne şanslı hem el emeği hemde şal yani yüreğine sağlık iyi geceler

elay dedi ki...

s.a.
hayırlı geceler canım.az önce yemek blogundaydım.dalgan köftesini gördüm,içim gitti.yoğurtla ne de güzel olur.ellerine sağlık canım.a.e.o.

Baharcicegi dedi ki...

cok degisik hoc bir canta iyiki almissin
sallar hediye ettigin kisiler gercekten cok begenmislerdir cünki hepsi birbirinden emek dolu ve cok güzeller